Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Καλοντυμένες vs Κακοντυμένες

 Στη Μύκονο βρέθηκε η Άννα Βίσση και απόλαυσε το μπάνιο και τη βόλτα της με χαλαρό στυλ.
Παραχαλάρωσε όμως και μία σταρ δεν επιτρέπεται να θυμίζει εργάτη. Καλό το baggystyle, το militaryπαντελόνι , η σαγιοναρίτσα κλπ, αλλά λυπούμεθα: μπλούζα, καπελάκι και τσάντα σάς έχουν βγάλει εκτός!
 Πώς το κάνει πώς το καταφέρνει και βρίσκεται παντού αυτό το κορίτσι; Ο λόγος και πάλι για την .... τραγουδίστρια Φρύνη Βλάχου στο Akrotiri.
Μπορεί αυτή τη φορά η εμφάνισή της να ξέφυγε από το στυλ πρόστυχος βλάχικος γάμος, αλλά οδηγήθηκε στο φλούο αποκριάτικη στολή. Ξέρετε από αυτές τις ολόσωμες που θυμίζουν go-go girls. Ασχολίαστο το κολιέ και η γόβα. Όχι άλλο κάρβουνο και ακόμη δεν αρχίσαμε!

 Έλαμπε λιτή και απέριττη η δημοσιογράφος και κοσμική Έλλη Γελεβεσάκη, στο πλευρό του αγαπημένου της Γιώργου Μανίκα στο Thalassa.
Η πανέμορφη Έλλη διάλεξε ένα straplessbodyconsciousφόρεμα σε δύο τόνους που κολάκευε απίστευτα την τέλεια σιλουέτα της. Με κλασικό μαύρο πέδιλο και ασορτί τσάντα με μεταλλικές λεπτομέρειες ολοκλήρωσε το lookτης, σχεδόν απουσία αξεσουάρ!

 Η Ελευθερία Ελευθερίου, έδωσε κι εκείνη το παρών στο πάρτυ του Shamone. Το στυλ όμως ήταν για πολλοστή φορά απών.
Το ότι τα ψηλόμεσα ντένιμ κολάν, οι nudeγόβες και τα κοντά τοπ είναι στη μόδα, δεν σημαίνει πως τα φοράμε όλα μαζί και μπλέκουμε τα χρώματα. Τόσο ωραίο κορίτσι και να χάνει από το στυλ; Κρίμα!

 Η Βασιλική Τσεκούρα έχει το τέλειο σώμα και φυσικά καλλίγραμμες γάμπες που πρέπει να επιδεικνύει με κάθε ευκαιρία.
Στην πρόσφατη εμφάνισή της στο γάμο της φίλης της Τζένης Τζιβεριώτη, το μοντέλο φόρεσε bandage φόρεμα σε γκρι ποντικί, nude γόβες που έτσι και αλλιώς πάνε με όλα και μοβ clutch που κάνει υπέροχο contrast και χαρίζει μία πιο ποπ διάθεση στο όλο λουκ. Εύγε Βασιλική...

 Το μοντέλο Στέλλα Δημητρίου έδωσε το παρών στο γάμο της φίλης και πρώην συναδέλφου της Τζένης Τζιβεριώτη.
Ένα strapless mini έδειχνε τέλειο πάνω της με βάση το λευκό που αναδείκνυε το τροπικό της μαύρισμα και γεωμετρική διχρωμία. Τα παπούτσια και αξεσουάρ έπαιξαν σε ουδέτερους γήινους τόνους.

 Η Σίσσυ Φειδά, επίσης στη Μύκονο αλλά σε βραδινή περατζάδα επιδεικνύει το απόλυτα ξεπερασμένο στυλ της προηγούμενης δεκαετίας.
Κόθορνος ογκώδης με ασορτί σατέν σαλβάρι ανεβασμένο ψηλά στην κοιλιά που δεν προορίζεται να στέκεται (όλα τα παντελόνια δεν φοριούνται ψηλόμεσα!), με λευκό φανελάκι από μέσα. Όχι ωραίο! Το LV τσαντάκι δεν σώζει την κατάσταση, πόσω μάλλον το πιάσιμο Mohican στα μαλλιά.
Αχ, Ελένη! Τι να πεις κανείς για αυτή την εμφάνιση της κας Φουρέιρα στο Akrotiri;
Θα προσπαθήσουμε να το καταχωρήσουμε στη μνήμη μας σαν ατυχή στιγμή. Σκισμένο κίτρινο σορτσάκι που επί σκηνής δεν κολάκευε καθόλου και στεκόταν περίεργα στο επίμαχο σημείο του καβάλου. Το τοπ ήταν άκυρη επιλογή καθώς ένα απλό μονόχρωμο ή ένα bustierθα ταίριαζε πολύ περισσότερο. Ούτε το παπούτσι είχε κάποιο σημείο επαφής με το look. Επιπλέον, μιας και δεν έχετε ανάγκη από βαρύ μακιγιάζ, μήπως να το ελαφρύνετε λίγο επί σκηνής; Με τόσο μαύρο μαλλί, επιδερμίδα και ιδρώτα δεν ενδείκνυται!

 Στο Villa Mercedes διασκέδασε η σέξι τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου.
Για ένα χαλαρό clubnight επέλεξε ένα καυτό ροδί bodyconscious φόρεμα με τονισμένο αποκαλυπτικό ντεκολτέ. Άφησε τα μαλλιά της στο φυσικό τους στυλ και κράτησε το υπόλοιπο look προσγειωμένο με καφέ και tan αξεσουάρ.


Από τις ιδανικότερες καλοκαιρινές εμφανίσεις σε βραδινή έξοδο τον τελευταίο καιρό, αυτή της βουλευτού Έλενας Ράπτη στο νυχτερινό κέντρο Thalassa.
Ανάλαφρο λευκό ημιδιάφανο μάξι σε δύο κομμάτια, ολοκληρώνεται με καφέ δερμάτινα αξεσουάρ. Κλασική αξία που χρειάζεται μόνο ένα ελαφρύ μαύρισμα για να αναδειχθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου